top of page
andreas_malmö live2.jpg

Kanske har ni sett honom på Malmö Live som den manliga huvudrollen Anatolij i Chess in concert? Eller nyligen som konferencier i Malmö Brandkårs orkesters ”från Broadway till Malmö”? Nu kommer Andreas Eldeen till Malmö och Kristianstad med en egen konsert. 

Med elva produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats och sin publik. Nu kommer den mångsidige artisten till Malmö Live med en egen konsert. Med sig har han Anders Juhlin vid pianot och tre fantastiska musikalartister. Tillsammans bjuder de på musik som känns. Allt från glädje, kärlek till sorg. 

”If I ruled the world” är en sångtitel av Sammy Davis JR och med den som utgångspunkt utlovar de en konsert som kommer innehålla det mesta.

.

Var & När? 

27 okt - Malmö Live, Kuben kl 19 

 

 

28 okt - Kristianstad, Kulturkvarteret 

Spellängd - ca 1 tim och 10 min (ingen paus)

Pris - från 345 kr

 

.

Medverkande

CV bild 2.jpg

Andreas Eldeen 

Andreas är Malmöartisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Efter att ha debuterade med Europaturnén av Rocky Horror show hittade Andreas snart till Malmö Opera där han har medverkat i musikaler som Spring Awakening, Jekyll & Hyde, Les Miserables, Dr Zhivago, Så som i himmelen mfl. Andreas har också spelat Judas i Jesus Christ Superstar på Malmö Live, Sunset Boulevard på Wermland Opera. Vid sidan av teaterscenen är Andreas är en flitigt anlitad solist på konserter på scener runt om i Sverige.  Senast sågs Andreas som Anatolij i Chess in concert på Malmö Live 

Vinga Magnusdotter

Vinga Magnusdotter är utbildad vid Balettakademien Göteborg och arbetar som frilansande musikalartist. Senast kunde hon ses på Göteborgs Stadsteater som sjungande dansare i ”En död komikers liv - en saga om Lenny Bruce”. Under hösten 2023 medverkar Vinga i ”Cabaret” på Helsingborgs stadsteater. På Malmö live har hon tidigare setts som en del av popkören i ”Chess in Concert”.

Linne Rydqvist Foto Harald Nilsson-DSC_2022-3.jpg

Linnea Rydqvist

Linnea Rydqvist är sångerska och musikalartist med rötterna i Växjö, men är bosatt i Malmö sen 2019. Hon har setts på scener som Malmö Stadsteater, Nöjesteatern i Malmö och Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Linnea medverkade även i EldenJohanssons ”Chess in Concert” på Malmö live 2023, då hon sjöng sopranstämman i popkören. 

 

Foto: Harald Nilsson 

Rasmus Richter

 

Rasmus är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg där han tog examen 2018. 

 

Efter studierna har han bland annat jobbat som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld, medverkat i nyskrivna musikteaterföreställningar och varit på arenaturné med barnmusikalen Paw Patrol Live, baserad på Nickelodeons succéserie. 

 

Just nu utbildar sig Rasmus till Fysioterapeut på Lunds universitet.

Rasmus Richter sv.jpg
mattias.jpg
Juhlin Bild .JPEG

Piano

Anders Juhlin

Den fantastiska Anders Juhlin kommer vaka över flygeln. 

Anders är en flitigt anlitad pianist och kapellmästare med stor musikalisk bredd 

Anders jobbar även som kyrkomusiker i Bjärreds Församling i Skåne.

bottom of page