top of page

Kanske har ni sett honom på Malmö Live som den manliga huvudrollen Anatolij i Chess in concert? Eller nyligen som konferencier i Malmö Brandkårs orkesters ”från Broadway till Malmö”?

 

Nu kommer äntligen Andreas Eldeen med en egen konsert.. Med sig har han tre musikalkollegor och Anders Juhlin vid pianot. Det utlovas en musikalkonsert där ösiga showhits, och mäktiga ballader blandas i ett musikaliskt fyrverkeri. 

Eller vad sägs om sånger ur Chess, Hair, Så som i himmelen, Jesus Christ Superstar, La la land och många fler. 

 

”If I ruled the world” är en sångtitel av Sammy Davis Junior och med den som avstamp tar en av Malmös bästa röster sikte mot Ystad, Landskrona, Jönköping och Malmö!

Var & När? 

 

6 april - Jönköpings Teater - fåtal biljetter

 

12 april - Malmö Live (Kuben)

 

 

13 april - Ystad Teater

14 april - Landskrona Teater - parkett fåtal kvar

 

Spellängd - ca 1 tim och 10 min (ingen paus)

 

.

Medverkande

CV bild 2.jpg

Andreas Eldeen 

Andreas är Malmöartisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Efter att ha debuterade med Europaturnén av Rocky Horror show hittade Andreas snart till Malmö Opera där han har medverkat i musikaler som Spring Awakening, Jekyll & Hyde, Les Miserables, Dr Zhivago, Så som i himmelen mfl. Andreas har också spelat Judas i Jesus Christ Superstar på Malmö Live, Sunset Boulevard på Wermland Opera. Vid sidan av teaterscenen är Andreas är en flitigt anlitad solist på konserter på scener runt om i Sverige.  Senast sågs Andreas som Anatolij i Chess in concert på Malmö Live 

Vinga Magnusdotter

Vinga Magnusdotter är utbildad vid Balettakademien Göteborg och arbetar som frilansande musikalartist. Senast kunde hon ses på Göteborgs Stadsteater som sjungande dansare i ”En död komikers liv - en saga om Lenny Bruce”. Under hösten 2023 medverkar Vinga i ”Cabaret” på Helsingborgs stadsteater. På Malmö live har hon tidigare setts som en del av popkören i ”Chess in Concert”.

Foto: Harald Nilsson 

Vinga Magnusdotter S_V Foto Harald NilssonDSC_9164-2.jpg
Linne Rydqvist Foto Harald Nilsson-DSC_2022-3.jpg

Linnea Rydqvist

Linnea Rydqvist är sångerska och musikalartist med rötterna i Växjö, men är bosatt i Malmö sen 2019. Hon har setts på scener som Malmö Stadsteater, Nöjesteatern i Malmö och Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Linnea medverkade även i EldenJohanssons ”Chess in Concert” på Malmö live 2023, då hon sjöng sopranstämman i popkören. 

 

Foto: Harald Nilsson 

Rasmus Richter

 

Rasmus är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg där han tog examen 2018. 

 

Efter studierna har han bland annat jobbat som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld, medverkat i nyskrivna musikteaterföreställningar och varit på arenaturné med barnmusikalen Paw Patrol Live, baserad på Nickelodeons succéserie. 

 

Just nu utbildar sig Rasmus till Fysioterapeut på Lunds universitet.

Rasmus Richter sv.jpg
mattias.jpg
Juhlin Bild .JPEG

Piano

Anders Juhlin

Den fantastiska Anders Juhlin kommer vaka över flygeln. 

Anders är en flitigt anlitad pianist och kapellmästare med stor musikalisk bredd 

Anders jobbar även som kyrkomusiker i Bjärreds Församling i Skåne.

Koreograf 

Melker Sörensen 

Ljuddesign 

David Borgström 

bottom of page