Om oss

Vi är ett produktionsbolag som bygger vår verksamhet på det kontakt och nätverk som vi byggt upp genom vårt arbete inom musik och teaterbranschen.
Genom våra nätverk har vi tillgång till en mängd kompetens, glädje och energi som vi genom våra erfarenheter kan kanalisera och forma till vilket event som helst. Vi kan jobba med båda stora och små scener.

Men vi driver också gärna egna idéer och visioner. Vi vill vara med och starta verksamheter från grunden, påverka utvecklingen och utbudet.
Eldeen­Jo­hans­son Pro­duk­tion startade som pro­duk­tions­bo­lag genom idén och visionen "Kulturmässan". En återkommande mötesplats för kulturarbetare och är ett av våra egna projekt som vi idag driver.
Eldeen­Jo­hans­son Pro­duk­tion består av Andreas Eldeen och Niklas Johans­son. Vi är två aktiva kul­tur­ar­betare inom scenkon­sten och vet hur verkligheten ser ut.

" Vi såg en möjlighet att använda vår kompetens och våra erfarenheter från teater och  musikbranschen och här står vi idag med ett produktionsbolag"

 

 

Niklas Johansson

Har under 10 år frilansat inom scenkonsten. Sedan 2004 har han jobbat som regiassistent och regissör.
Genom åren har han jobbat med både teater, musikal och opera.
2007 debuterade han som regissör med musikalen ”Cats” på Nöjesteatern i Malmö, den sågs av drygt 50 000 människor.
Sedan 2009 har Niklas regisserat musikaler som ”The last five years” i Karlskrona,
”My fair music” på Malmö Opera, ”musikalartist.” på Malmö Opera.
Han har regisserat återuppsättningar av operor som ”Madama Buttefly” på Malmö Opera och ”Dead man walking” på Cape Town Opera, Sydafrika.
2011 regisserade han Nyårskonserten på Malmö Opera.

Andreas Eldeen

Andreas är sångare och skådespelare utbildad vid en av Europas högst rankade scenskolor Guildford School of Acting i London.  
Andreas har mellan 2007 och 2013 medverkat i flertalet musikaler vid Malmö Opera och Musikteater. Han har spelat titelrollen i Jekyll & Hyde,  Moritz i Spring Awakening, Enjolras i Les Miserables samt många fler. Andreas har sjungit i många samanhang både i Sverige och Europa, alltifrån Royal Albert Hall till Kinnarps arena. Andreas frilansar idag som sångare och skådespelare.

 

Affärsidé

Vår ambition är att skapa mötesplatser, event och konserter med vårt kontaktnät som grund.

Vision

Att vara en lokal kraft i samtalet som gäller möten, fest, events och konserter.

Hört från kund

Tack för ett fantastiskt initiativ.
Må kulturmässan i malmö växa och bli ett ständigt återkommande evenemang.

”Fantastiskt bra!”

”Vilka musiker!”

”Mycket trevlig kväll. Fantastiska killar!”

”En sån här kväll lever vi på länge!”

”Vilken fullträff! Fantastisk stämning! Gensvar från publiken!”